top of page

Mr. Limpy

Bijgewerkt op: 24 mei 2023

Valentijn Hoogenkamp


Schoonhouden kan gewoon met handzeep en warm water. Een nacht laten drogen op een washandje en ’s ochtends door de maïzena rollen. Afkloppen, anders krijg je poeder in je herenonderbroek. In Engeland werden tot 1900 mummies vermalen om er bruin verfpoeder van te maken. Mr. Limpy komt in zwart, crème en karamel.Manuel Ferrara heeft een Spaanse moeder en Franse vader en groeide op in Gagny, een buitenwijk van Parijs. Hij is de jongste van drie kinderen en nam als jongen deel aan het nationaal judocircuit, tot hij naar de universiteit ging. Daar studeerde hij lichamelijke opvoeding, gaf judoles en trad toe tot het leger als brandweerman. Het was in deze periode dat Manuel naar een casting voor volwassenen ging.


Tijdens de casting werd Manuel gekozen uit tientallen kanshebbers en werd hij samen met vijf andere hoopvolle kandidaten gevraagd om ter plekke op te treden. Hij was de enige die een stijve kreeg.Lengte Manuel van basis tot punt: 19,7 cm (inclusief ballen)

Omtrek aan voet van schacht: 16,5 cm

Lengte Mr. Limpy: 9 cm

Waarschuwing: je zet hier geen tent mee op. Mr. Limpy hangt.


Vlak voor het behalen van zijn diploma werd Manuel ontdekt door Rocco Siffredi, de meest succesvolle mannelijke ster in de industrie. Dezelfde maand nog vloog Manuel naar Praag om te beginnen als Rocco's protegé. Zijn stijl maakt hem bij kijkers en vrouwelijke artiesten geliefd.


Recensie Fleshjack-model Manuel Ferrara:


**** Ik raad dit product aan: + net echt kwa detail + goeie maat - geen zuignap


net echt… voelt goed, geen storende geur. Als je een fijne lul zoekt dan is dit a must-have!


al mis ik de zuignap wel.Ik verloor een leren handsschoen op straat, in de regen. Hij werd ’s nachts overreden en toen ik hem terugvond was hij stijf opgedroogd. Toch wurmde ik mijn hand erin. Hij paste nog, maar bleef kraken.


Mr. Limpy helpt op dagen dat mijn huid kraakt. De aangeboren piemel van Manuel wordt lillend gekopieerd op een lopende band. Hij huilt van geluk en zijn Franse vader en Spaanse moeder strooien karamelbloemen over zijn blote buik.

 

Valentijn Hoogenkamp schreef tien toneelstukken en droeg poëzie voor op Lowlands, de Parade en Oerol. Zijn werk werd bekroond met de El Hizjra Literatuurprijs, genomineerd voor de ITs RO Theater Award en geselecteerd voor Women Playwrights International Stockholm en Interplay Europe Madrid. Hij debuteerde in 2021 met de roman Het aanbidden van Louis Claus, die zeer lovend werd ontvangen in de pers. De Duitse vertaalrechten zijn verkocht aan Hoffmann und Campe Verlag.


Auteursfoto: Sanja Marusic


Read an English translation of Valentijns Mammoetje here.

232 weergaven

Commentaires


bottom of page