top of page

PoeTreehouse events

posters het moet-Hersteld.jpg
HetMoet Gezegd

Tijdens onze open mic betreden schrijvers het podium en claimen hun tijd om verhalen te delen die verteld moeten worden. Samen dragen zij bij aan een gevarieerde en inspirerende avond, waarin verhalen zich laten vertalen in poëzie, spoken word en tekstuele muziek. HetMoet Gezegd is tevens een plek waar alle soorten taalliefhebbers elkaar ontmoeten, in een creatieve en ontspannen setting: Treehouse NDSM!

Meedoen? De eerstvolgende editie vindt plaats op donderdag 28 September. Houd onze agenda en socials in de gaten voor de aanmelddeadline.

Voor wie nog twijfelt of op zoek is naar dat laatste duwtje in de rug: in de pauze is er altijd de mogelijkheid je alsnog op te geven op onze last-but-not-least-list.

HET MOET GESCHREVEN.jpg
HetMoet Geschreven

Ben jij een schrijver en op zoek naar afgebakende schrijftijd en/of -ruimte? Kun jij je billen maar niet op de stoel houden of vind je het schrijfproces tergender en eenzamer dan je wil toegeven? Goed nieuws! Je bent niet de enige.

We ontmoeten elkaar op Treehouse, waarna we werken aan een schrijfproject naar keuze. In de pauze en na afloop delen we onze schrijfervaringen en -routines en praten we na. Drinken, snacks en (waar nodig) pen en papier worden verzorgd door HetMoet.

 

De eerstvolgende editie van HetMoet Geschreven vindt plaats op zondag 30 juli. Klik hier voor meer info en reserveren!

HET MOET GELEZEn-Hersteld.jpg
HetMoet Gelezen

Voor iedereen die iedere maand weer meer boeken koopt dan een gemiddeld mens lezen kan: doe jezelf (of een ander) eens een paar uur leestijd, in plaats van een nieuw boek cadeau! Reserveren doe je hier.

Bij uitgeverij HetMoet dromen we van een dag in de week extra, puur en alleen bedoeld voor het lezen van alle boeken die moeten. 23 juli openen we daarom de deuren van Treehouse en creëren tijd (ruimte en stilte) om te lezen — gezamenlijk, maar individueel.

Na afloop nodigen we je uit om een meegebrachte roman uit jouw boekenkast te ruilen met een van de andere lezers! HetMoet zorgt dat je tijdens het lezen niet zonder thee en koekjes komt te zitten <3

Fotografie door Dian van der Zande

bottom of page